Glömde beställa transfer när jag bokade resan. Hur gör jag nu om jag önskar att köpa till detta?

Vi erbjuder möjlighet att även boka transfer till och från hotellet på många av våra resmål. Detta gäller dock ej de flesta storstäderna där de allmänna kommunikationerna med tåg/buss är överlägsna. Tillgänglighet och pris på ev. transfern anges när du valt hotell och/eller flyg på respektive resmål.

Önskar du transfer T/R till hotellet ska du alltid att boka till detta i samband med din bokning. Missade du detta kan du kontakta oss via email så ska vi undersöka möjligheten att boka till transfer i efterhand (minimum en vecka kvar till avresa).

Vi tillämpar en mycket modern teknik där det mesta är automatiserat. Detta innebär att tilläggsbokningar i efterhand innebär administrativt arbete som inte passar vår moderna modell där vi försöker vara oerhört försiktiga med våra kostnader och därmed dina pengar. Vi betraktar möjligheten att boka transfer som en service och förmedlar den till nettopris. Vi tar därför ut en administrativ avgift på 495 kronor vid manuell tilläggsbokning av transfer i efterhand.

Priset för transfer skiljer sig från destination till destination och från hotell till hotell, beroende på avståndet hotell-flygplats. Priset beror även på om ni önskar busstransfer (shuttle buss) eller privat taxi, som är ett lite dyrare alternativ, dock bekvämare. 

3 av 3 tyckte detta var till hjälp