Jag har fått förhinder, kan jag omboka/avboka min resa?

Avbokning
Avbokning av resa ska alltid ske via e-post till oss, omedelbart efter att hinder uppstått. Vid avbokning av resa utanför våra öppettider – kontakta alltid flygbolaget och/eller hotellet direkt. Meddela oss därefter via e-post vilka åtgärder som du vidtagit.

Hotellavbokning (endast hotell på din bokning)
Regler för avbokning/ändring och återbetalning av hotell, varierar för olika hotell, samt säsong.
Om man inte avbokar innan avresa kan man inte få någon återbetalning. Kontrollera innan bokning regelverket för de hotell som du är intresserad av. Vårt regelverk kan skilja sig från hotellens officiella.

Avbokning av hotell + flyg
Normalt är INTE flygdelen av resan återbetalningsbar. I enstaka fall kan hela eller delar av hotelldelen vara återbetalningsbar. Detta beror på hur långt i förväg som avbokningen sker, samt utifrån säsong. Kontakta oss omgående när skäl för en ev. avbokning uppstår för information om villkoren för specifik resa.

Administrativ avgift
I de fall en återbetalning kan göras efter en avbokning/ändring tar vi ut en administrativ avgift utöver den kostnad som flygbolaget och eller hotell debiterar. Avgiften är alltid minst 495 kronor per person. Resan måste alltid vara avbokad före avresa för att eventuell återbetalning ska kunna medges.

Avbeställningsskydd
För att undvika höga avbokningskostnader i samband med sjukdom eller allvarligt verifierbart hinder rekommenderar vi dig att teckna ett separat avbeställningsskydd. Läs mer om avbeställningsskydd här.

Ombokning! Normalt går resorna ej att omboka, i vissa fall kan ändringar göras med hotellbokningen. Kontakta oss via e-post med din förfrågan.

Vid namnändringar gäller olika regler från flygbolag till flygbolag och det är endast en del bolag som godkänner namnändringar (alltid mot en avgift). Skicka e-post in till oss så hjälper vi dig att undersöka om en namnändring är möjlig. Önskar ni genomföra en ändring tar vi ut en fast administrativ avgift på 495kr, utöver flygbolagets avgift. Obs! Det är väldigt viktigt att du alltid dubbelkollar namnen en extra gång, så att de överensstämmer med passet, innan du genomför din bokning och bindande köp. 

0 av 0 tyckte detta var till hjälp