Hvordan får jeg ombordstigningskortet mitt?

Du får ombordstigningskortet til mange av flyvningene våre ved å sjekke inn på nettet 24 timer før avgang.

Alternativ til innsjekking på nettet

Det er tre enkle måter å sjekke inn på nettet på.

Hvis det ikke er mulig å sjekke inn på nettet innen 24 timer før avgang, må du sjekke inn på flyplassen.

SMS-billett

1. Hvis du ga oss mobilnummeret ditt da du bestilte reisen, sender vi deg en SMS-billett to (2) timer før avgang.
  2. Klikk på lenken i SMS-en og trykk på knappen «Sjekk inn» for å vise det digitale ombordstigningskortet på smarttelefonen din.
  3. Når du har sjekket inn, kan du skanne strekkoden på det digitale ombordstigningskortet i sikkerhetskontrollen og ved ombordstigningen.

Reiseassistent-appen

1. Klikk på knappen «Sjekk inn» i Reiseassistent-appen vår for å fullføre innsjekkingsprosessen og vise ombordstigningskortet på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Når du har sjekket inn, kan du skanne strekkoden på det digitale ombordstigningskortet i sikkerhetskontrollen og ved ombordstigningen.

Dine bestillinger

1. Logg på bestillingen din via Mine reiser og sjekk inn ved å følge instruksjonene.
  2. Du kan bruke nettbrettet eller smarttelefonen din til å skanne det digitale ombordstigningskortet ved sikkerhetskontrollen og ombordstigningen.

Foretrekker du et ombordstigningskort av papir?

Du kan skanne strekkoden din i innsjekkingsautomatene på flyplassen og skrive ut et ombordstigningskort.

Sørg for å sjekke inn i tide!

Vi vil ikke at du skal miste flyet ditt, så legg merke til tidene våre for innsjekking og ombordstigning. Ellers ønsker vi deg bare «God tur!»

Fungerte det ikke for din destinasjon?

Vi beklager, vi jobber fremdeles hardt for å lansere denne tjenesten for alle destinasjonene våre.

Men fortvil ikke, du kan også sjekke inn raskt og enkelt på flyplassen, i enten automatene eller innsjekkingsskrankene våre.

Har du bagasje?

Hvis du sjekker inn på nettet, kan du levere bagasjen din i «bag drop»-området når du kommer til flyplassen.

• Skriv ut bagasjelappene i innsjekkingsautomatene eller gå til innsjekkingsskranken for å få hjelp
  • Husk å levere inn bagasjen innenfor våre tider for bagasjeinnlevering.
0 av 0 syntes dette var nyttig