Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

Generelle bagasjeregler

Når du bestiller, kan du velge å betale et gebyr for å sjekke inn bagasje (maksimalt to kolli per passasjer á 20 kg).

Hvis du velger å ikke gjøre det ovennevnte, kan 1 stk. håndbagasje + 1 liten personlig eiendel per passasjer tas med i kabinen og er inkludert i prisen.

Tillatt håndbagasje: mål: 55 x 40 x 23 cm per passasjer.

Tillatt liten personlig eiendel: maks. 25 x 33 x 20 cm (dette kan være en liten håndveske eller smal datamaskinveske som lett kan plasseres under setet foran deg.)

Kombinert vekt for 1 håndbagasje + 1 liten personlig eiendel: maks. 10 kg

Obs! Reiser du til/fra Dubai? I så fall kan håndbagasjen veie maks. 8 kg.

Unngå å betale ekstra ved gate!

Vi har begrenset plass i kabinen, så det kan hende håndbagasjen din blir målt ved gaten. Håndbagasje som overstiger grensene på billettypen din, blir sendt som innsjekket bagasje mot et tillegg, per strekning.

Spesielle bagasjeregler for barn og spedbarn

Spedbarn (under 2 år):

Håndbagasje inngår ikke i billetten for spedbarn, men du kan ha med en rimelig mengde barnemat og velling/drikke under reisen.

Barn (2–11 år):

Hvis du kjøper en barnebillett, kan barnet ha med seg den mengden innsjekket bagasje som er inkludert i den aktuelle billettypen.

Her kan du lese mer.

0 av 0 syntes dette var nyttig