Jeg har ikke fått noen bestillingsbekreftelse, hva gjør jeg?

Dette er sannsynligvis fordi du har stavet e-postadressen din feil, og av den grunn har ikke bookingbekreftelsen kommet frem. Iblant hender det også at e-post havner i «søppelposten», så det kan være lurt å dobbeltsjekke om dette er tilfelle.

Hvis du mot all formodning ikke har mottatt en bookingbekreftelse så er det ingen krise. Billettene finnes på din konto som du oppretter her. Opprett kontoen med den e-postadressen du brukte til å booke reisen (hvis du mistenker at du har stavet denne feil da du bestilte kan du kontakte oss på 23 96 18 18 slik at vi først kan endre til din riktige e-postadresse) samt et valgfritt passord bestående av minst seks tegn. Når kontoen er opprettet kommer du direkte inn og har tilgang til billettene dine. Les gjennom samtlige reisedokumenter og ta til deg informasjonen. Billettene skal også skrives ut og tas med på reisen. Hvis du har kjøpt en reise med transfer så er det ekstra viktig å lese informasjonen som står på din billett.

1 av 2 syntes dette var nyttig