Hvordan får jeg billettene mine?

Når du har bestilt din reise, får du en e-post fra TripX i form av en bestillingsbekreftelse. Dette er ikke billetten din. Les nøye gjennom hele e-posten. Dine billetter finner du på kontoen du har opprettet. Har du ingen konto fra tidligere, kan du enkelt opprette en her: https://www.tripx.no/konto/ (med samme e-postadresse som du bestilte reisen med og et valgfritt passord på minst seks tegn).

Du trenger ikke å opprette en konto. Du kan også logge inn med e-postadressen din + din boking referanse (se bestillingsbekreftelse).

Når du er inne på din konto har du tilgang til samtlige reiseopplysninger, en hotellvoucher, en flybillett (om du har bestillt en pakkereise) samt transferbillett (om du har bestilt transfer). Disse skal du skrive ut og ta med deg på reisen.

Billettene sendes ikke via posten eller direkte til din e-postadresse.

4 av 6 syntes dette var nyttig