Jeg kan ikke logge inn på kontoen min, hva gjør jeg?

Det er viktig at e-postadressen stemmer overens med den du bestilte reisen din med. Noen ganger kan man skrive inn feil e-postadresse eller stave feil, og da må du kontakte kundesupport så vi kan ordne dette i systemet vårt.

Er du helt sikker på at du har opprettet en konto hos oss? Hvis ikke må du gjøre dette først med e-postadressen din og et valgfritt passord på minst seks tegn. Da vil du komme direkte inn på kontoen din og har tilgang til dine reisedokumenter når kontoen er opprettet.

Har du glemt passordet ditt klikker du på «har du glemt eller mangler passordet ditt» og følger instruksjonene for å lage et nytt passord, og en e-post vil bli sendt til din e-postadresse.

Har du fremdeles problemer med å komme inn på kontoen din, er du velkommen til å ringe oss på 23 96 18 18. Vi har åpent fra 08:00-18:00, mandag-fredag.

0 av 2 syntes dette var nyttig