Jeg kan ikke logge ind på min konto, hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at din e-mailadresse er den samme som den, du brugte, da du bestilte rejsen. Engang imellem kan man komme til at indtaste den forkerte e-mailadresse eller lave en stavefejl. I disse tilfælde skal du kontakte vores kundeservice, så vi kan rette det i vores system. Send en e-mail til info@tripx.dk.

Du har to muligheder for at få adgang til dine rejsedokumenter:

https://www.tripx.dk/konto/

1. Log ind på din konto ved at indtaste din e-mailadresse (som du bestilte rejsen med) og dit bookingnummer/reference hos TripX (se bestillingsbekræftelse).

2. Opret en konto ved at indtaste dine oplysninger, din e-mailadresse og en valgfri adgangskode på mindst seks tegn. Så kommer du direkte ind på din konto, hvor du har adgang til dine rejsedokumenter.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på: "har du glemt eller mangler du din adgangskode" og følge instruktionerne i den e-mail, der sendes til din e-mailadresse for at lave en ny adgangskode.

0 ud af 2 fandt dette nyttigt